Belföld

Már építik az ócsai devizatelepet

ocsa(210x140)(1).jpg (ócsa)
ocsa(210x140)(1).jpg (ócsa)

A VeszprémBer Zrt. nyerte meg a kivitelezésre vonatkozó közbeszerzési eljárást, s így ők építhetik fel az ócsai devizatelepet – értesült a Pénzcentrum.hu. Várhatóan 2013 márciusában költözhetnek az első lakók.

A lebonyolítással megbízott Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF) a legnagyobb titokban hirdette ki az ócsai Szociális Családiház-építési Program keretében kiírt közbeszerzési eljárás nyertes kivitelezőjét – értesült a Pénzcentrum.hu.

„Az eredményhirdetés 2012. szeptember 28-án történt meg. A közbeszerzési eljárásban nyertes ajánlattevőként szerződő fél a Veszprémi Beruházási Vállalkozási és Befektetési Zrt.” – tudatta a lappal az OKF.

A munkálatok már meg is kezdődtek. „A munkaterületet október 5-én adták át a kivitelezőnek, amely a kivitelezést az építkezés előkészítő munkálatai után, várhatóan a jövő héten kezdi el. A vállalkozási szerződésben foglaltak szerint 150 napon belül adják át az első ütemben felépülő házakat.” – mondta el a Pénzcentrum.hu érdeklődésére az OKF.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik