Belföld

“Játszik a csapat”

38-25-re, csuklóból verték a Balatonfüredet a Pick Szeged kézilabdás fiúi. Beszámoló képgalériával a legszebb percekről!

A férfi NBI hetedik fordulájában, az újszegedi Sportcsarnokban remekelt a Balatonfüred ellen a Pick Szeged, így a legénység kiváló formában várhatja a vasárnapi már „vérre menő”  Bajnokok Liga mérkőzést a Füchse Berlin ellen.

A kedd kora esti  meccsen az első gólt a szeptemberben a hónap legjobb játékosának választott Rajko Prodanovics vágta be az ellenfél kapujába, és a mérkőzés első tíz percén belül már összesen három gól szerzett, bizonyítva ezzel, hogy nem hiába kapta az elismerést és az ezzel járó ajándékot Skaliczki László edzőtől.

De nem csupán ő, hanem mindenki teljes erőbedobással hajrázott, így teljes joggal kiabálták a szurkolók, hogy „játszik a csapat.”

A 21-9-es fölényes félidiős eredmény után sem állt le a szegedi legénység: a Balatonfürednek esélyt sem adva rohamozott, jól védekezett, remekül kivitelezett gólokat és passzokat láthatatott tőlük a közönség, így magabiztos 38-25-ös eredménnyel végződött az élvezetes mérkőzés.

Ha szegedi fiúk megőrzik ezt a kiváló formát, akkor jó eséllyel vághatnak bele vasárnap a Berlin elleni összecsapásba.

Férfi NBI, 7. forduló:
Pick Szeged-Balatonfüred 38-25 (21-9)
Szeged, játékvezetők: Baranyi, Szloska

Szeged: Mikler, Tatai (kapusok), Ancsin 3, Balogh 4 (1), Blazevic 1, Buday 3, Czina, Hegedűs 1, Kekezovics 3, Larholm 4, Nagy 5, Pribanic 3, Prodanovics 5, Sulc 2, Vadkerti, Zubai 4. Edző: Skaliczki László.

Balatonfüred: Szabó T. (kapus), Faluvégi 4, Gerdán, Hornyák 2, Kemény 4, Kovács Gy. 5, Lelkes, Nagy 1, Oscar Rio, Pásztor 1, Pulay 2, Sandrk 3, Németh 1, Zdolik 2. Edző: Sótonyi László.

Kiállítások: 6, ill. 4 perc.
Hétméteresek: 1/1, ill. 1/0.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik