Belföld

Natasa: „Ne gyűlöljenek!”

Ezt kérte könnyek közt Szeged elvesztett olimpikonja.

Nagyon nem szeretné, ha meggyűlölnék, és csakis ott állást kapott férje után megy Szerbiába, hogy egyben tartsa a családot – ezt hangsúlyozta könnyekkel küszködve szerdai, szegedi sajtótájékoztatóján a város elvesztett kismama olimpikonja.

Ahogy arról korábban többször is beszámoltunk: a kajakosnő még szeptember végén kikérte papírjait szegedi klubjától, jelezve, hogy edzője – aki egyben a férje és a kis Milana apukája – után menne Szerbiába, mivel társa ott folytatja edzői pályafutását.

Andrian Douchev két éve vette feleségül a háromszoros szegedi olimpiai bajnokot, aki gyermeke születése miatt kihagyta a tavalyi évet, idén azonban indult a londoni olimpián, ahonnan egy egyéniben szerzett bronz- és Kovács Katalinnal kettesben szerzett ezüstéremmel tért haza Szegedre.

Douchev-Janics Natasa – akinek már magyar állampolgársága is van – most azt mondta: minden pletykával ellentétben semmit sem írt alá még Szerbiában, és megköszönte az elmúlt években kapott szegedi és hazai támogatást. Ugyanakkor érthetetlennek tartotta, hogy szerinte a Magyar Kajak-Kenu Szövetség úgy tekint rá mint „árucikkre”.  Az olimpikon hozzátette: nagyon „rosszul esne neki”, ha a szövetség akadélyozná távozási szándékát.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik