Belföld

Két motoros is balesetet szenvedett a hétvégén

Könnyű hámsérülésekkel megúszta az ütközést az a motoros, aki Sopron belterületén szenvedett balesetet október 05-én kora délután. A másnap hajnalban, Mosonmagyarváron történt ütközésben a Honda motor 45 éves utasa már nem volt ilyen szerencsés, a nő súlyosan megsérült.

Könnyű hámsérülésekkel megúszta az ütközést az a motoros, aki Sopron belterületén szenvedett balesetet október 05-én kora délután.

Egy Suzuki személygépkocsival közlekedő nő a Győri és Balfi út kereszteződésében lévő körforgalomba úgy hajtott be, hogy nem adott elsőbbséget a neki balról, szabályosan, már a körforgalomban haladó motorkerékpárosnak. A járművezető fékezése ellenére ütközött a Yamahának, melynek következtében a motor a jobb oldalára dőlt, majd vezetőjével együtt csúszva, a körforgalomban megállt.

A motorkerékpár vezetője nyolc napon belüli sérüléseket szenvedett. A járművekben mintegy százötvenezer forint kár keletkezett.

Másnap hajnalban, Mosonmagyaróvár belterületén történt ugyancsak motoros közlekedési baleset. A Honda motorkerékpárt vezető 45 éves férfi figyelmetlenségéből és ittasságából adódóan a menetiránya szerinti jobb oldali padkának hajtott. Az ütközéstől a motor felborult, a járművezető és utasa az úttestre esett. A balesetben a járművön utasként helyet foglaló 45 éves nő nyolc napon túli, súlyos sérüléseket szenvedett.

A járművet vezető mosonmagyaróvári férfinél az alkoholszonda pozitív értéket mutatott,  őt a rendőrök vérvételre előállították.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik