Belföld

Sors, Berki és Pars trió a családi napon

Sztárvendégekkel és olimpikonokkal tölthettek el egy kellemes délutánt a családok a Győr Pláza „Nagy őszi megmozdulás” című rendezvényén. Nézze meg képes összefoglalónkat!

Az egész családot megmozgató programsorozattal várta a bevásárlóközpont az érdeklődőket szombaton, hogy a shoppingolás mellett, egy kicsit egymásra is figyeljenek a győriek. Délelőtt az Alma együttes koncertjére bulizott az aprótalpú közönség, persze a hangulat a szokásosnál is almásabb volt, hiszen a gyerekkacaj még az üzletekbe is beszivárgott. Délután egy mesedarabot is megnézhettek a kicsik és a nagyobbak, a szellemes történet után viszont már a sport került a középpontba. A plázába látogattak ugyanis olimpikonjaink, Pars Krisztián, Berki Krisztián és aranyérmes paralimpikonunk Sors Tamás. Büszkeségeink szívesen fotózkodtak és adtak autogramot rajongóiknak, de természetesen a műsorvezető kérdéseire is bátran válaszoltak.

Az estig tartó hajcihőt Király Viktor koncertje koronázta meg, aki ismert slágereivel megbabonázta a győri közönséget. Főként a hölgyeket…

Ajánlott videó

Olvasói sztorik