Belföld

Mesterházy: lábbal verjük meg a Fideszt

mesterházy attila (mesterházy, )
mesterházy attila (mesterházy, )

A szocialisták elnök-frakcióvezetője úgy véli, reális programmal és lábbal - rendkívül sok személyes beszélgetéssel, a választók közvetlen megszólításával - le lehet váltani Orbánt és a Fideszt – írja a Népszava.

Idén még nem, de a jövő év végén eldől, hogy ki lesz az MSZP miniszterelnök-jelöltje – mondja Mesterházy Attila, aki szerint az lesz a jelölt, akivel meg lehet nyerni a 2014-es választásokat. „Ha komolyan vesszük a választókat, programot adunk nekik, megszólítjuk őket, akkor hajlandóak megmozdulni, és a szocialista alternatívát választani” – jelentette ki a lapnak adott interjúban Mesterházy Attila.

Állítja, egyre több helyen tekintenek alternatívaként a szocialista pártra. Mint mondja, most ősszel kezd intenzív programalkotásba az MSZP, és az első a gazdaságpolitikai program lesz.

Véleménye szerint rendbe kell tenni a gazdaságot, helyre kell állítani a jogállamot, a demokráciát, munkahelyeket kell teremteni és csökkenteni az életminőségbeli különbségeket, azaz újra európai fejlődési pályára kell állítani az országot.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik