Belföld

Polgármesteri adomány az ünnepi emlékévre

A városi közgyűlés által hirdetett közadakozás fontosságára hívta fel a figyelmet Cser-Palkovics András

Annak érdekében, hogy méltóképpen emlékezhessünk államalapító királyunk halálának 975. évfordulójára, augusztusi közgyűlésén közadakozást kezdeményezett a város önkormányzata. “Ünnepi emlékév 2013.” elnevezéssel alszámlát nyitottak, ahova 2013. december 31-ig várják az adományokat. A beérkező támogatásokat az emlékévhez kapcsolódó köztéri fejlesztésekre és az ünnepi programok megvalósítására használják fel. Dr. Cser-Palkovics András a mai napon személyes felajánlásával erősítette meg a közadakozás fontosságát, egyúttal felhívta a figyelmet, hogy csakis összefogással, közös erőfeszítésekkel válhatnak valóra a fehérváriak álmai.

Cser-Palkovics András egy szerdai konferencia keretében jelentette be, hogy kettőszázezer forintos támogatást nyújt a 2013-as Emlékév ünnepségsorozatának megrendezéséhez. Ezzel a személyes lépéssel szeretné ismét felhívni a figyelmet a város által meghirdetett közadakozásra. A polgármester jó példával szeretne elöl járni, és követőkre számít, azokra a fehérváriakra, akik szintén magukénak érzik az Ünnepi Emlékév ügyét.

Dr. Cser-Palkovics András elmondta: „Személyes adományommal arra szeretném biztatni a fehérváriakat, hogy ki-ki lehetőségéhez mérten támogassa az Emlékév méltó megrendezését. Minden forint komoly segítséget jelent.”

Székesfehérvár polgármestere nemcsak a magánszemélyek adományaira számít, de a városban működő cégekre is: „A Fehérváron működő vállalkozások a helyi adókon keresztül becsülettel kiveszik a részüket a közösség céljainak megvalósításában, de azok a cégek, amelyek idei társadalmi felelősségvállalási programjuk kiteljesítésén, vagy a jövő évi terveiken dolgoznak, most olyan ügy mellé állhatnak, melynek támogatására méltán lehetnek büszkék.”

Székesfehérvár Önkormányzata az alábbi számlaszámra várja a támogatásokat:12023008 – 00153647 – 01000007

Ajánlott videó

Olvasói sztorik