Belföld

Csalók járják Fehérvárt

Ismeretlen személyek üzletet ajánlanak nyílászárócserékre, és ezzel csőbe húznak embereket, akik a kifizetett előleggel hoppon maradnak.

Egy magát miskolci cégnek kiadó társaság azzal járja Székesfehérvár önkormányzati lakásait, hogy ott nyílászárókat cserélnek. Teszik mindezt azzal a biztos tudattal, hogy a jóhiszemű lakóktól pénzt csikarnak ki, majd eltűnnek a színről.

Ezek az információk eljutottak a fehérvári önkormányzathoz, ezért kérik a bérlakások lakóit, hogy ne tekintsék készpénznek, hogy az önkormányzat támogatást nyújt a nyílászárók cseréjéhez! Ugyanis ezzel az ötlettel változó összegű előlegeket kértek és kérnek, valamint vállalkozói szerződés megkötését ajánlják fel. Az ilyen ajánlattal kapcsolatban mindenki legyen óvatos, tartsa magát távol az előleg megfizetésétől, és ne írjon alá semmilyen szerződést!

Tudni kell, hogy az önkormányzat semmilyen korlátolt felelősségű társaságon keresztül nem ad segítséget, támogatást a nyílászárók cseréjéhez.

Minden önkormányzati bérlakás bérlője jelentse, ha ilyen megkereséssel találkozott, találkozik! Az ügy jellegét tekintve a bejelentését elsősorban a rendőrségen tegye meg minden érintett!

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik