Belföld

Csalók járják Fehérvárt

Nagy Zoltán
Nagy Zoltán

2012. 09. 29. 11:00

Ismeretlen személyek üzletet ajánlanak nyílászárócserékre, és ezzel csőbe húznak embereket, akik a kifizetett előleggel hoppon maradnak.

Egy magát miskolci cégnek kiadó társaság azzal járja Székesfehérvár önkormányzati lakásait, hogy ott nyílászárókat cserélnek. Teszik mindezt azzal a biztos tudattal, hogy a jóhiszemű lakóktól pénzt csikarnak ki, majd eltűnnek a színről.

Ezek az információk eljutottak a fehérvári önkormányzathoz, ezért kérik a bérlakások lakóit, hogy ne tekintsék készpénznek, hogy az önkormányzat támogatást nyújt a nyílászárók cseréjéhez! Ugyanis ezzel az ötlettel változó összegű előlegeket kértek és kérnek, valamint vállalkozói szerződés megkötését ajánlják fel. Az ilyen ajánlattal kapcsolatban mindenki legyen óvatos, tartsa magát távol az előleg megfizetésétől, és ne írjon alá semmilyen szerződést!

Tudni kell, hogy az önkormányzat semmilyen korlátolt felelősségű társaságon keresztül nem ad segítséget, támogatást a nyílászárók cseréjéhez.

Minden önkormányzati bérlakás bérlője jelentse, ha ilyen megkereséssel találkozott, találkozik! Az ügy jellegét tekintve a bejelentését elsősorban a rendőrségen tegye meg minden érintett!

vissza a címlapra

Ajánlott videó mutasd mind

Budapest, 2017. február 7.
Andy Vajna, a magyar filmipar megújításáért felelős kormánybiztos a Miért jönnek a hollywoodi sztárok és produkciók Magyarországra? című háttérbeszélgetés után Budapesten, a Magyar Nemzeti Filmalap székházában 2017. február 7-én.
MTI Fotó: Balogh Zoltán

Meghalt Andy Vajna

Kommentek

Budapest, 2011. február 4.
Andrew G. Vajna filmproducer, a filmipar reformjáért felelõs, 2011 januárjában kinevezett kormánybiztos interjút ad dolgozószobájában a Magyar Távirati Irodának.
MTI Fotó: Kollányi Péter
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.