Belföld

Sikeresen szerepeltek a tűzoltóink az országos lépcsőfutó bajnokságon

Korcsoportjában a hatodik és a hetedik helyen végzett a székesfehérvári tűzoltók két párosa 2012. szeptember 22-én, az országos lépcsőfutó bajnokságon.

A budapesti versenyen a Fejér Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóságot Laskó Gábor tű. zászlós, Ódor Péter tű. törzsőrmester, Vámi György tű. törzsőrmester és Kaiser Csaba tű. őrmester képviselte. A BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság és a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság közös rendezvényén több mint száz egyéni induló és körülbelül feleennyi páros mérte össze gyorsaságát és állóképességét.

A versenyen a résztvevők négy korcsoportban (0-29, 30-39, 39-49, 50+), egyénileg, vagy párban teljes védőfelszerelésben, légzőkészülékben vághattak neki a Semmelweis Orvostudományi Egyetem Nagyvárad téri, huszonkét emeletes épületének. A négy székesfehérvári tűzoltó a páros versenyben indult. Laskó Gábor tű. zászlós és Ódor Péter tű. törzsőrmester az 1-es korcsoportban a hatodik (0:03:51,18), Vámi György tű. törzsőrmester és Kaiser Csaba tű. őrmester a hetedik (0:04:03,59) helyen végzett.

További eredmények:

Páros hivatásos kategória:
Laskó Gábor tű. zászlós és Ódor Péter tű. törzsőrmester – 11. helyezett
Vámi György tű. törzsőrmester és Kaiser Csaba tű. őrmester – 14. helyezett

Páros abszolút (összesített):
Laskó Gábor tű. zászlós és Ódor Péter tű. törzsőrmester – 12. helyezett
Vámi György tű. törzsőrmester és Kaiser Csaba tű. őrmester – 15. helyezett

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik