Belföld

A Niksonnal tekertünk!

bringafesztivál, győr (bringafesztivál, győr, )
bringafesztivál, győr (bringafesztivál, győr, )

Az Európai Autómentes Napon és a Közösségi Közlekedés Napján, azaz szeptember 22-én Győr is megmozdult a világért, és aki csak tehette az I. Bringafesztiválon kerekezett egyet.

A drótszamarak kapták a főszerepet ezen a hétvégén a Mobilis Interaktív Kiállítási Központ előtt, mellett, mögött és alatt. Szeptember 22-én rendezték meg ugyanis városunkban az I. Győri Bringafesztivált. Az autómentes napon elsősorban a környezettudatos életre kívánták felhívni a figyelmet a szervezők, na és persze arra, hogy milyen jótékony hatásai vannak a kerékpározásnak, és itt nemcsak a sportot, hanem a bringázás közösség összekovácsoló szerepét is hangsúlyozni kell!

Talán ennek a célkitűzésnek is köszönhető, hogy a rengeteg kerekes program mellett, a rendezvény műsorfüzetében helyett kapott az „AZ” Fesztivál is. A csodák palotájának különleges épülete alatt felállított színpadon ismert győri együttesek, de amatőrök is bemutatkozhattak, így szombaton a Dames, a Riot! és végül – az Alvin és a Mókusokkal is turnézó – Nikson is felnyomta a decibeleket. Ilyen zenére pedig minden bringásnak megjön a kedve! Nézze meg a koncerten készült képgalériánkat!

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik