Belföld

Lelki problémák kapcsán is segítik a családokat

Buthy Lilla

2012. 09. 21. 11:35

A SZÉNA Egyesület és a Székesfehérvári Otthon Segítünk Alapítvány munkatársai továbbra sem pihennek, hiszen hétről hétre újabb és újabb programokkal várják a családokat.

2012.09.26-án 9–12 óra között a Szabadművelődés Háza ad otthon a Manócska klubnak, ahol kreatív foglalkozásokkal várják a szülőket és a kisgyermekeket.

Folyamatos játszóház várja 4 éves korig a kicsiket a Civil Műhelyben is, a Balatoni út 8. szám alatt.

Útjára indul a Mozaik klub is, mely a mozaikcsaládoknak próbál segítséget nyújtani a mindennapi problémák megoldásában. A kéthetente megrendezésre kerülő foglalkozásokat Zimmermann Ágnes pszichológus vezeti majd. Az első találkozás időpontja szeptember 28. 17 óra, helyszíne a Civil Műhely.

Csütörtökön 15-től 17 óráig ingyenes tanácsadással várják azokat, akik mentális vagy egészségügyi témában szorulnak segítségre. Azoknak szeretnének segítséget nyújtani, akik úgy érzik, hogy lelki vagy fizikai problémájuk van, vagy olyan kérdések foglalkoztatják, amelyeket nem mernek feltenni senkinek, esetleg bizonytalanok abban, hogy jó társ vagy szülő válik belőlük.

A programok az Európai Unió és az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával valósulnak meg.

vissza a címlapra

Ajánlott videó mutasd mind

Kommentek

Le·nyfalu, 2009. november 14.
Egy civil gÈpkocsiba rejtett traffipax Le·nyfalun. Az idÈn ·prilis Ès j˙nius kˆzˆtt nagymÈrtÈkben nıtt a hal·los kˆz˙ti balesetek sz·ma, Pest megyÈben, ezÈrt szolg·latba ·llÌtottak egy "l·thatatlan traffipaxot", egy "rendıri jelleg nÈlk¸li civil szemÈlygÈpkocsit", amely mozg·s kˆzben is kÈpes rˆgzÌteni a szab·lysÈrtÈseket. V·con Ès Le·nyfalun pedig, sebessÈgmÈrı rendırt ·br·zolÛ b·bukat is "szolg·latba" helyeztek a megelızÈs vÈgett.
MTI FotÛ: Kov·cs Attila
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.