Belföld

Ágyakkal és logóval ünnepel az Ibis

Fennállásának 5. születésnapját ünnepelte csütörtök este az Ibis Győr. Az Accor csoport tagja arculatváltással néz a következő 5 év elé.

„Nemcsak a húszéveseké a világ… Ez jutott eszembe, az Ibis Hotel felé jövet – kezdte beszédét Simon Róbert Balázs alpolgármester az Ibis Győr 5. születésnapján rendezett csütörtöki rendezvényen. – Amikor a város vezetése felállt, arra törekedtünk, hogy a turizmus és az idegenforgalom szakágait felkaroljuk. Úgy látjuk, és ezt a számok is bizonyítják, hogy sikerült elérni céljainkat, hiszen az elmúlt időszakban a vendégéjszakák száma 20 százalékkal emelkedett, és ez az Ibisnek is köszönhető.”

A 96 szobával és 1 konferenciateremmel büszkélkedő győri szálloda az Accor csoport tagjaként 2007 óta várja vendégeit a kisalföldi megyeszékhelyen. A megabrand azonban 56 országot és 1600 hoteljét átívelő arculatváltásba kezdett jó egy évvel ezelőtt, a fejlesztések pedig a napokban Győrbe is elérkeztek. Egyrészt egy puha párnát jelképező logót kapott az Ibis, másrészt pedig városunkban is elkezdték a régi ágyak lecserélését, teljesen új fejlesztésű, kényelmes fekvőhelyekre, melyek kialakításában számos orvos és kutató segédkezett. Az ágyakat az évfordulón egy kis előadás keretében be is mutatták a vendégeknek.

„Nyugat-Magyarország első Ibis szállodájaként kiemelt szerepet játszunk Győr életében. Reméljük, hogy az új arculattal, és pihentető alvást biztosító ágyainkkal nem csak a már meglévő, hanem leendő partnereinknek is tudunk kedveskedni” – hangsúlyozta Tóth Tamás, az Ibis Győr szállodaigazgatója.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik