Belföld

Emberölés lehet a vád a szlovák milliárdosnő ellen

Bosszúból üldözhette áldozatait Eva Rezesová szlovák milliárdosnő, aki ittasan belerohant az előtte közlekedő Fiat Puntóba az M3-as autópályán.

A Blikk csütörtöki számában egy neve elhallgatását kérő informátorra hivatkozva számolt be a szemtanú hétfőn tett vallomásáról, amely szerint már több kilométerrel a baleset előtt várható volt, hogy megtörténik a baj.

A kamionos – a Blikk beszámolója szerint – elmondta, hogy már vagy tíz kilométerrel korábban, egy benzinkútnál összezördültek a felek: a BMW nem tudta első lendületből megelőzni a Fiatot. Villogott rá, hogy hagyja el a belső sávot azonnal, hogy a hatalmas sebességéből ne kelljen visszavennie.

Amikor aztán sávot váltott a Fiat, a másik autó elkezdte üldözni, tolta le az útról. A Fiat kétségbeesetten menekült, lehúzódott egészen a leállósávba, de hiába, a BMW csak ment utána, és folyamatosan nyomás alatt tartotta, mígnem megtörtént a baj.

A Blikk úgy tudja, a rendőrség most további kamionosokat keres, hogy azok is megerősítsék ezt a vallomást.

A fentiek alapján a nyomozóhatóság fontolóra veszi, hogy így az eredetieknél sokkal súlyosabb váddal, szándékos emberöléssel gyanúsítja meg az előzetesben lévő Rezesovát.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik