Belföld

Torgyán: Nem kívánkozom vissza a mocsokba

torgyán józsef (torgyán józsef, )
torgyán józsef (torgyán józsef, )

A Független Kisgazdapárt korábbi elnöke kiakadt Kósa Lajos kijelentésén.

Kósa Lajos nyilatkozata távol esik még a bölcsesség szikrájától is, hiszen ha igaz lenne, amit mondott, akkor saját magát dehonesztálja a Fidesz, hiszen 1998-ban nem alakulhatott volna meg az első Orbán-kormány, ha én nem vagyok – jelentette ki Torgyán József az ATV Egyenes Beszéd című műsorában.

Még per is lehet

A Független Kisgazdapárt korábbi elnöke szerint méltatlan, hogy ilyen szintre süllyedt a Fidesz ügyvezető alelnöke. A korábbi politikus még gondolkozik azon, hogy jogi lépéseket tegyen-e az ügyben.

A kormány tevékenységével kapcsolatban állítja, a kormányzóképességben jobb- és baloldal egyaránt kritikán aluli, és ennek az ország látja a kárát. Torgyán úgy véli, a bűnök többsége a baloldalt terheli, de a második Orbán-kormány ámokfutása is elképesztő. Elmondása szerint az emberek folyton azt kérik tőle, térjen vissza a politikai életbe, de ő nem kívánkozik vissza ebbe a mocsokba.

“Dilettánsok”

Torgyán úgy látja, egy szűk, dilettáns közeg ragadta magához a hatalmat, egy olyan futballcsapat, amely nem enged beleszólást az ügyekbe. A korábbi kisgazda politikus szerint Orbán Viktor egészen megváltozott első miniszterelnöksége óta.

A politikus állítja, 2014-ben nem lesz kormányváltás, mert a baloldal olyan dilettáns, mint a jelenlegi kormányzat. Az ország többsége nemzeti, kisgazda érzelmű. Ha létrehoznának egy ilyen erőt, akkor az lesöpörné a Fideszt – fogalmazott.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik