Belföld

A tető, amin nem fog az idő

A szép tető öltözteti a házat – olyan, mint egy ízlésesen megválasztott kalap. Hatására az egész ház tetszetős, gondozott benyomást kelt. Ennek tudatában választ cserepet, aki építkezik, vagy éppen felújítja a tetőjét. És egyúttal bízik abban, hogy a tető egységes felülete sokáig megmarad.

Ám az új tetőcserepek élénk színe a különböző környezeti hatások miatt fokozatosan megkopik. Fakulni kezd, barnás foltok jelennek meg rajta, amelyek jól tudjuk, hogy nem nyújtanak túl impozáns látványt. A tetőt elcsúfító környezeti hatásokkal szemben sokáig nem volt megoldás. Azonban a hosszas fejlesztőmunka eredményeképp létrehozott Bramac Protector felületű tetőcserepek végre megfeleltek a kihívásnak! Soha nem látott, ötszörös védelmet nyújtanak, így a tetőkön még évek múlva sem jelentkeznek a káros környezeti hatások árulkodó nyomai. Elmondhatjuk, hogy megvalósult a háztulajdonosok álma: az egységes felületű tető, mely évekkel később is pontosan olyan, mintha új lenne.


Mit takar az ötszörös Protector védelem?

Hosszantartó védelmet nyújt:

  • szennyeződések ellen. Azaz a szabad szemmel nem látható ipari füstgázok és a savas eső károsító hatásai ellen. A bevonat megakadályozza, hogy a cserép apró, szabad szemmel alig látható pórusaiban megtapadjon akár a legfinomabb szemcséjű por.
  • mohásodás, algásodás ellen. Nem indul meg a hagyományos cserepeket lecsúfító mohásodás, algásodás. Hiszen ezeknek nem a tetőn, hanem a természetben van a helyük.
  • színfakulás ellen. Védelmet jelent az UV-sugárzás miatt bekövetkező fakulás ellen, a cserép hosszan megőrzi eredeti színét.
  • rendkívüli környezeti hatások ellen. Napjainkban rendszeressé váltak a viharok. De a zivatar, a jégeső, a nagy hőség sem árthat a Bramac Protector felületnek
  • időjárási hatások ellen. Jöhet hó, fagy, eső vagy szél, a Bramac Protector felület minden időben ellenáll az időjárási hatásoknak, az év 365 napján.

És, ha már ennyire az időjárás témaköre körül forgunk, ne felejtsük el megemlíteni azt sem, hogy most a Bramac-nál is jó szelek fújnak! Ezért kínálják 2012. október 8-ig az imént bemutatott Bramac Római Protector tetőcserepeket  téglavörös és vörösbarna színekben 50% áron.
Érdemes kihagyni ezt a fantasztikus, minőségi lehetőséget? Aligha.

További részleteket a www.bramac.hu weboldalon és az ország Bramac Kereskedőinél talál.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik