Belföld

Németországban találták meg a búcsúlevelet hátrahagyó férfit

Németországban épségben megtalálták azt a szegedi férfit, akinek az eltűnéséről hétfőn érkezett bejelentés a Szegedi Rendőrkapitányságra.

Németországban, egy vonaton igazoltatták rendőrök a napokban eltűnt férfit, akikről korábban a Szeged24 megírta, hogy párjával együtt szegedi albérletükből ismeretlen helyre távozott. A német hatóság arról tájékoztatott, hogy az eltűnt hozzájárult ahhoz, hogy a rendőrség tartózkodási helyéről hozzátartozóit értesítse – tudtuk meg a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányságtól.

Tekintettel arra, hogy a rendőrség megállapította a férfi tartózkodási helyét, az eltűntként való körözését visszavonták. Párja tartózkodási helye továbbra sem ismert, ezért őt a rendőrség még mindig keresi.

A rendőrség kéri, hogy aki Juhász Anna tartózkodási helyéről bármilyen információval rendelkezik, hívja a 107-es, vagy 112-es segélyhívószámot.

Személyleírása: kb. 175 cm magas, vékony testalkatú, kb. 60 kg súlyú, hosszúkás arcú, nagyon rövid barna hajú.

Különös ismertetőjele: Deréktájékon látható egy életfa nonfiguratív tetoválás, valamint az egyik bokáján egy elefánt, ami egy virágláncon van rajta, mintha bokalánc lenne.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik