Bordélyházba küldenék az olvasók az adóellenőröket

Kiakadtak a kommentelők a végbélvizsgálatát kérő NAV-szakemberen, ám nem állták meg, hogy ne lássák el további kreatív tippekkel az adóhatóságot.
Kapcsolódó cikkek

„Szánalmas”, „megáll az ember esze”, „ez eléggé aljas dolog volt az adóhatóság részéről”, „gerinctelenség”, „nem kicsit perverz a kedves revizor” – kommentálták az olvasók az FN24 Facebook-oldalán az adóellenőrnek a gasztroenterológusnál „végzett próbavásárlását”. Azt viszont kiemelték a kommentelők, hogy az APEH-utódnál sokkal kreatívabbak az ellenőrök, mint az egykori hatóságnál.

Nagyon remélem, hogy nem állás nélkül maradt színészek bővítik a NAV csapatát, hanem csak amatőr, a középiskolai megyei színjátszó seregszemlén sereghajtó kóklerek” – jegyezte meg egy olvasónk arra reagálva, hogy a NAV-osok többsége – a beszámolók szerint – mennyire kiváló színészi alakítást nyújt.

Pár tippel is ellátták az adóellenőröket, ha éppen nem volna ötletük, hova menjenek a következő hetekben revizori vizsgálatokra. Egy olvasó szerint az ellenőr legközelebb essen teherbe, hogy lebuktassák a számlákat megspóroló nőgyógyászokat, míg egy másik azt tanácsolta, az adóellenőrök játszanak tetszhalottat, hogy a temetkezési vállalkozókat húzzák csőbe. Ám olyan kommentelő is akadt, aki bordélyházba küldené a NAV-szakembereket, hogy ott vizsgálódjanak.

Címkék: navadóhatóság