Belföld

Tagtoborzót szervez a Táska Rádió

12-20 évesek jelentkezését várják.

A Táska Rádió közszolgálati jelleggel működik 2010 áprilisa óta, a stábban 10 székesfehérvári iskola körülbelül 50 diákjai dolgozik heti egy-két alkalommal. A legfontosabb célok között szerepel, hogy valamennyi városi iskola hírei szerepeljenek a műsor-összeállításban olyan fiatalok közreműködésével, akiket érdekel a rádiózás és szívesen képeznék is magukat különböző területeken.

„Király a szöveged? Vonz a rádiózás? Szeretnél műsorvezető vagy riporter lenni? Csatlakozz a Táska Rádió stábjához!” – hangzik a felhívásban. A Budai út 43. szám alatti Lánczos Gimnáziumban szeptember 24-én, hétfőn 15.00 órakor kezdődő tagtoborzóra felső tagozatos és középiskolás, 12-20 éves diákok jelentkezését várják, akikkel hangfelvételt készítenek egy próba-hírolvasás során.

Október 1-től tanfolyamot indítanak, melynek keretében hétfő délutánonként kétszer 45 perces foglalkozások során ismerkedhetnek a fiatalok a rádiózás különböző területeivel, például a műsorvezetéssel, hírszerkesztéssel, interjúk, riportok készítésével és a zenei szerkesztéssel. A képzés ára 4.000 forint, de abban az esetben, ha egy iskolából legalább nyolcan jelentkeznek, akkor fejenként 3.000 forintos kedvezményes áron biztosítják a részvételi lehetőséget.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!