Belföld

Országos elfogatóparancs Felföldi Zsolt ellen

Országos elfogatóparancsot bocsátott ki a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya Felföldi Zsolt 49 éves szegedi férfi ellen.

A megalapozott gyanú szerint a férfi olyan súlyosan bántalmazott egy szegedi lakost, hogy a 67 éves személy a kórházba szállítását követően életét veszítette – tájékozatta a Szeged24-et Jászai Linda, a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

Ezért a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság bűnügyi osztálya halált okozó testi sértés bűntettének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást. A rendelkezésre álló adatok szerint 2012. augusztus 31. napján 18:55 körüli időben Szegeden az Attila utcában található egyik söröző játéktermében Felföldi Zsolt a megalapozott gyanú szerint olyan súlyos fejsérülést okozott egy 67 éves szegedi férfinek, hogy ő kórházba szállítását követően abba belehalt.

A rendőrség a lakosság segítségét kéri, hogy amennyiben a fent említett bűncselekményről, illetve a mellékelt fotón látható személy tartózkodási helyéről információval rendelkeznek, hívják  a  Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányságot a 62/562-400, 12-50; 13-40-es mellékein, illetőleg a 112, 107-es ingyenesen hívható segélyhívószámain, valamint a Telefontanút a 06-80-555-111-es zöld számon.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik