Belföld

Hétre ma várom a Nemzetinél…

Nem is volt kérdés, hogy a győri teátrum idei nyílt napja is tartogat majd meglepetéseket. A musicalkoncert és az operettmánia meghozta a sikert!

Mint ahogy arról már csütörtökön beszámoltunk, rengetegen érdeklődtek ebben az esztendőben is a Győri Nemzeti Színház nyílt napja iránt, csak a kulisszajárásra több mint 700 regisztráció érkezett. A délutáni programok is katartikus élményeket tartogattak, hiszen a teátrum előcsarnokában színészek, és a Győri Balett táncosai találkoztak rajongóikkal és szívesen dedikáltak egy-egy fényképet azoknak, akik néha otthon is szívesen előveszik majd a kedvencüktől kapott emlékeiket.

Közben a színház előtti téren, musical válogatást hallgathattak meg a győriek, többek között Kiss Tünde, Venczel-Kovács Zoltán, Molnár Ágnes tolmácsolásában, akik a szemerkélő eső ellenére is ki tudták csábítani a szabadtérre a nézőket. Nem beszélve a sztárvendégről,Tóth Gabiról, aki igaz, hogy csak három számmal érkezett, de azt a három ismert slágert úgy énekelte el, hogy valószínű egész Győr emlegetni fogja addig, míg az énekesnő vissza nem tér városunkba. Merthogy nem is olyan sokára garantáltan sűrűbben sétálgat majd a színház környékén az ex-megasztáros, hiszen ebben az évadban a Finitó című darab egyik főszerepében láthatjuk. Gabi egyébként a műben a teátrum egyik profi színészével Ungvári Istvánnal debütál majd, akivel szívesen pózoltak a Győr24 fotósának a nyílt napon.

A színház vezetősége arról is gondoskodott, hogy vacsorázni se térjenek haza a vendégek, hiszen ezúttal sem maradhatott el a fröccs és a finom pörkölt, melyet Kiss János és Forgács Péter szívesen kínált a színház előtti téren.

Az egy nap a kulisszák mögött harmadik sorozatát egy gálaest zárta, a „Hétre ma várom a Győri Nemzetinél” című operettmánia, melyben természetesen a teátrum művészei működtek közre, megkoronázva a 2012-es, évad előtti megabulit, ahol kicsit mindenki közelebb került egymáshoz, a színészekhez és az 1978-ban épült csodálatos épülethez.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik