Belföld

Főigazgatói látogatás és értekezlet az igazgatóságon

Megyei átfogó ellenőrzés kezdődik

Székesfehérvárra látogatott dr. Bakondi György tű. altábornagy, a Belügyminisztérium Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság főigazgatója 2012. szeptember 14-én, pénteken. A Fejér Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóságon az elkövetkező két hétben a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (BM OKF) átfogó ellenőrzést tart, amely pénteken egy megnyitó értekezlettel vette kezdetét. Az egyeztetésen a BM OKF részéről részt vett Mecsei Judit tű. ezredes, az Ellenőrzi Szolgálat vezetője, Bérczi László tű. dandártábornok, országos tűzoltósági főfelügyelő, Vietórisz Ágnes tű. alezredes, személyzeti főosztályvezető, Tanka László tű. ezredes, informatikai főosztályvezető és dr. Gyurka Tímea tű. alezredes, hivatalvezető, valamint Vargha Tamás, a Fejér Megyei Közgyűlés elnöke és a társ fegyveres és rendvédelmi szervek vezetői.

Dr. Bakondi György tű. altábornagy a BM OKF átfogó ellenőrzésének megnyitó értekezletére érkezett Székesfehérvárra. Főigazgató Úr a látogatása során kötetlen beszélgetés keretében találkozott a Székesfehérvári Hivatásos Tűzoltó-parancsnokság szolgálatban lévő állományával, majd megtekintette a megyei főügyeletet és a műveletirányítási központot.

A megnyitó értekezleten Magosi Lajos tű. alezredes, Fejér Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság igazgatója összegezte az elmúlt két esztendő feladatait. A következő két hétben zajló átfogó ellenőrzés célja az elmúlt két esztendőben végrehajtott feladatok eredményeinek vizsgálata és tapasztalatainak összegzése.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik