Belföld

Nagy zabálás Gyurcsányék sátra mellett?

zabálás (falás)
zabálás (falás)

Régen nem hallatott magáról a Kétfarkú Kutya Párt, ezúttal azonban úgy tűnik, beszáll a magyar politikai közelharcba, hiszen pikniket szerveznek a Kossuth térre.

A Kétfarkú Kutya Párt a Facebookon hirdette meg a rendezvényt, reagálva Gyurcsány Ferenc és társai éhségsztrájkjára. A felhívás a következő szöveggel jelent meg: “Pénteken találkozzunk ott, és kajáljunk egy óriásit – természetesen látótávolságban – de amilyen jó fej, a végén még lehet, hogy behív minket az ebédlőnek berendezett sátrába. A buli ki-ki alapon megy, azaz ki mit hoz, azt eszik-iszik. Sikeres pénteki Piknik esetén további rendezvényeket is tervezünk, ezeket lásd alább:

(Ha minden jól megy, a Demokratikus Koalició kölcsönadja a vetitőrendszerét és a Nagy zabálás című csodálatos Marco Ferreri filmet is a Piknikre!)”
A Szegedről indult, vicces, olykor ironikus akcióival korábban komoly népszerűségnek örvendő párt talán újra be akar szállni a politikai versengésbe. A mostani akciónak mindenesetre nem lesz vége pénteken, hiszen szombatra “Dőzs Zsúrt” szerveznek, de lesznek még filmvetítések, és nagy zabálások is vasárnapig, az éhségsztrájk végéig.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik