Belföld

Ülésezik a Sárvíz Közkincs Kerekasztal

A Sárvíz Közkincs Kerekasztal szeptember 19-én, szerdán 15 órakor tartja következő ülését Sárkeresztúron, a Bella István Művelődési Házban.

Az ülés keretében Csutiné Turi Ibolya, Sárkeresztúr polgármestere bemutatja a felújított Bella István Művelődési Házat, és bemutatkozik a kistérség új kulturális referense is, aki tájékoztatást ad a kistérségi kulturális koncepció helyzetéről. Székely Gabriella, a Magyar Művelődési Intézet és Képzőművészeti Lektorátus módszertani referense a közművelődési tevékenységet érintő jogszabályi változásokról beszék, és röviden bemutatja az általa szervezett ingyenes képzést is.

A megbeszélés kötetlen beszélgetéssel, véleménycserével zárul, és a résztvevők tájékoztatják egymást a 2012-es évet érintő kulturális eseményekről, a 2013-ra vonatkozó tervekről, felmerülő kérdésekről, ötletekről és pályázati lehetőségekről. A kerekasztalra várnak minden művelődésszervező kollégát, a civil szervezetek képviselőit – és azokat is, akik szeretnék egyesületüket hasznos információkhoz juttatni, további munkánkat segíteni.

A részvételi szándékot, vagy az esetleges távolmaradását legkésőbb szeptember 14-ig jelezzék Ortner Aliz Virág közművelődési referensnek a 22/593-058 telefonszámon.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik