Belföld

Gyilkosság: meghalt a nyakon szúrt férfi

Az ismeretlen elkövető szeptember 4-én 16 óra 50 perc körüli időben Budapesten - egyelőre ismeretlen okból - nyaktájékon szúrt egy 46 éves budapesti férfit.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Életvédelmi Osztálya emberölés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást ismeretlen tettes ellen.

A mentőszolgálat munkatársai a sértettet életveszélyes sérülésekkel szállították kórházba, azonban a gondos ápolás ellenére a férfi néhány órával később elhunyt.

Az elkövetőről készült grafika itt látható:

A helyszínre érkező nyomozók azonnal megkezdték az adatgyűjtést és a tanúkutatást, amelynek eredményeként grafika készült az ismeretlenről.

Az elkövető egy 35 év körüli, vékony testalkatú férfi, akinek állig érő, fekete színű, hullámos haja van. A férfi a bűncselekmény elkövetésekor zöld színű pólót és világos nadrágot viselt.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság várja azok jelentkezését az ingyenesen hívható 107 vagy112 központi segélyhívók valamelyikén vagy munkaidőben a 06(1)-443-5263 telefonszámon, akik a bűncselekményről, vagy a képen látható elkövetőről érdemleges információval rendelkeznek.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik