Belföld

Zsúfolt napjuk volt a Csongrád megyei rendőröknek

Lopott Audi Röszkénél (Lopott Audi Röszkénél)
Lopott Audi Röszkénél (Lopott Audi Röszkénél)

645 esetben intézkedtek a rendőrök az elmúlt24 órában Csongrád megyében, öt embert bűncselekmény elkövetésének megalapozott gyanúja miatt fogtak el hétfőn.

Érvényes vezetői engedély nélkül vezetett egy Peugeot típusú személygépkocsit hétfőn este egy 17 éves szentesi lány Csongrádon – tájékoztatta a Szeged24-et Szenti Szabolcs, a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense. A fiatal utasával a Bökény városrészben haladt, amikor egy jobbra ívelő kanyarban – vélhetően a nagy sebesség miatt – elveszítette az uralmát a jármű felett és egy villanyoszlopnak ütközött. A balesetben mindketten könnyebben sérültek meg. A Csongrádi Rendőrkapitányság szabálysértési eljárást indított.

Szabálysértési őrizetbe vett a Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányság egy 21 éves makói nőt, akit a rendőrök a 47-es főút mellett értek tetten, miközben szexuális szolgáltatás nyújtására ajánlkozott. Ellene tiltott kéjelgés szabálysértése miatt indult eljárás, további sorsáról a bíróság dönt.

Egy 19 éves székkutasi fiatalembert vett szabálysértési őrizetbe a Szentesi Rendőrkapitányság hétfőn, aki egy a nagymágocsisportpálya melletti buszmegállóban elhelyezett lezáratlan kerékpárt lopott el. A rendőrök a bejelentést követően gyorsan elfogták a férfit, akinek további sorsáról 72 órán belül a bíróság határoz.

Egy Csehország által körözött Audi Q7-est foglaltak le a Szegedi Határrendészeti Kirendeltség rendőrei hétfő délután a Röszke Autópálya-határátkelőhelyen. A járművel egy koszovói férfi jelentkezett belépésre az országba, amikor a Schengeni Információs Rendszer jelezte az érvényben lévő körözést. A rendőrök a nagyértékű autót lefoglalták.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik