Belföld

Erőszakoskodott és lopott is a szerencsejátékos az M1-es parkolójában

Erőszakkal próbálta rávenni honfitársát egy román férfi, hogy szálljon be az „itt a piros, hol a piros" szerencsejátékba az M1-es autópálya egyik pihenőjében, majd meglopta a nőt, de a rendőrök érkezése előtt visszaadta az elemelt pénz felét.

Az Ausztria irányából haladó és román vendégmunkásokat szállító, menetrend szerinti autóbusz tartott pihenőt tegnap kora reggel az M1 autópálya egyik benzinkúti parkolójában.

A járat egyik leszálló utasát két, már a parkolóban időző honfitársa szólította meg, invitálva őt az „Itt a piros, hol a piros?” játékra.

A 34 éves nő vonakodott beszállni a játékba, erre a tőle pénzt kicsalni akaró addig lökdöste, rángatta a sértettet, míg a kezében lévő borítékból háromezer frankot kapott ki. Mikor az asszony észrevette pénze eltűnését, s ezt kellő vehemenciával szóvá is tette, a csaló az elvett pénz felét visszaadta, majd megpróbálta a felháborodott asszonyt testi kényszerrel az induló buszra feltenni.

Ekkor gördült be az autópályán szolgálatot teljesítő járőr a benzinkút parkolójába. Az asszonnyal dulakodó 35 éves román férfit a rendőrjárőr tiltott szerencsejáték szervezése miatt elfogta, és a Mosonmagyaróvári Rendőrkapitányságra előállította. Ellene nagyobb értékre elkövetett csalás megalapozott gyanúja miatt folyik a vizsgálat.

Társa még a járőrök megjelenése előtt a pénzzel elmenekült, őt keresi a rendőrség.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik