Belföld

Folytatódik a Fejér Termék akció

A sikeres Fejér Termék Program és az annak keretében meghirdetett akciók folytatásaként Vargha Tamás és Varga Gábor országgyűlési képviselők kezdeményezésére, Brájer Éva és Törő Gábor országgyűlési képviselők támogatásával ezúttal befőzési paradicsomot és újdonságként lecsó és paradicsompaprikát ajánlanak rendkívül kedvező áron a fehérvári háziasszonyok figyelmébe.

Varga Gábor országgyűlési képviselő, Cece polgármestere és Vargha Tamás országgyűlési képviselő, a Fejér Termék Program elindítója újabb akciót kezdeményezett. Pénteken két fehérvári városrészben, Maroshegyen és Palotavárosban kínálják majd a Mezőföldön termelt, nap érlelte zöldségeket: a paradicsomot 50 Ft-os a TV paprikát 70 Ft-os a paradicsompaprikát 150 Ft-os kilónkénti áron lehet majd megvásárolni.

Az országgyűlési képviselők ezzel a kezdeményezéssel is a Közmunka és a Fejér Termék Programot szeretnék népszerűsíteni.

A következő hetekben, a sikeres akciók folytatásaként Fejér Termék Program keretében több fehérvári rendezvényen is találkozhatnak a termelőkkel, szeptember 8-án, megyei fogathajtó versennyel egybekötve a Vásártéren, szeptember 22-én, Csákberényben pedig a Megyenapon kap hangsúlyos szerepet Fejér Termék vásárunk, a Megyekorzó.

A zöldségeket 2012. augusztus 31-én, pénteken 15.00 órától Palotavárosban a Sütő utcában, a McDonald’s-al szemben lévő zöld területen, Maroshegyen a Szilvamag területén (Balatoni és a Tordai utcák találkozásánál) kínálják majd.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik