Belföld

Új tévécsatorna: sporthírek félmeztelenül!

Andrea Járová (andrea járová)
Andrea Járová (andrea járová)

A Markíza kereskedelmi televízió hétfőn elindította férfiaknak szóló csatornáját. A sporthíreket monokinis bemondók olvassák fel. Ismerkedjenek meg Andrea Járová-val.

A szlovák Markíza kereskedelmi televízió hétfőn elindította harmadik csatornáját is, TV Dajto néven. A nőknek szóló TV Doma után a most induló állomás a 30 és 54 év közötti férfiakat célozza meg. Ezzel a Markíza már három állomáson sugároz majd.

Nemcsak a sorozatok, az akció és katasztrófa filmek kedvelői, hanem az autók és motorok rajongói is megtalálják majd számításukat“ – nyilatkozta Oľga Dúbravská, a televízió szóvivője. Hozzátette, Szexi Sport néven indul műsoruk, s kedvelt szórakoztató programokat is kínálnak majd, de meglepetés is vár a nézőkre.
Sajtóhírek szerint a Szexi Sport este 10 után kerül majd adásba, s a műsorban lengén öltözött, illetve monokinis hölgyek olvassák be a sporthíreket, mint például Andrea Járová (képünkön).
A sporthírek műsorvezetőjét adás közben itt láthatják.

Hétfőn főműsoridőben a Godzillával indítanak, főműsoridőn kívül viszont többnyire sorozatok dominálnak majd a csatornán, olyanok, mint a Kobra 11, vagy az NCIS.

Az új csatornát kábel és műholdas platformokon, valamint IPTV-n keresztül lehet elérni. A UPC, a Digi Slovakia és a Skylink is kínálja majd ügyfeleinek.

Bővebb infó szlovákul tudóknak itt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik