Belföld

Isten is a SZIN-en bulizik

A Honeybeast zenekar rajzfilmes klipjében Szegedre látogat a nő nemű Isten. A videóban a város több jellegzetessége látható.

A Somogyi utca, Fogadalmi templom, SZIN, Tisza-part, Belvárosi híd és Szeged látképe jelenik meg a Honeybeast zenekar Isten álma című új klipjében. A hagyományos 24 kép/másodperces rajzfilmbe Hegyi Olivér és Szobolovszky Zsófia rajzolta a város jellegzetességeit. A videó a Dogma című filmen alapul, ahol az Isten (Alanis Morissette) nőnemű. A Honeybeast-verzióban a hölgy ellátogat a Földre, azon belül is Szegedre. Kocsmába megy, szerelmes lesz és még bulizik is egyet a Szegedi Ifjúsági Napokon. A razfilmet egy éven keresztül készítették.

“Iszonyatosan nagy munka volt. A végén már a zenekar is színezett!”- mesélte Bencsik-Kovács Zoltán a Honeybeast gitárosa. Az idősorán folyamatosan jöttek az újabbnál, újabb ötletek, míg végül kialakult a végleges verzió. Sok kis geget tettek bele (például a mennyországnál gitározó, kis, pufi anygalkákat, a sörben ázó legyet vagy éppen a Földre szállító sárga csúzdát), mellyel a rajzfilm műfajnak szerettek volna megfelelni. Másik érdekesség, hogy ez az első klip a zenekar új énekesnőjével, Tarján Zsófiával. A Honeybeast a rajzfilmen kívül augusztus 22-én, szerdán 21:00-tól élőben is fellép a SZIN-en.

A klip itt nézhető meg:

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik