Belföld

Bringázott Orbán

orban-focizik(960x640)(2).jpg (orbán viktor focizik)
orban-focizik(960x640)(2).jpg (orbán viktor focizik)

Egy hét Felcsút, egy hét Fertő - így telt a miniszterelnöki szabi.

Ausztriában, egy Fertő-tó közeli szállodában nyaralt Orbán Viktor kormányfő és családja – írta szombati számában a Blikk.

Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtó­főnöke a lapnak elmondta: kedd délután indult a kormányfő, a felesége és az ötből három gyermekük egy kerékpártúrára Ausztriába, a Fertő-tó partjára.

Havasi azt is elárulta, hogy a jeles turisták megnézték Rusztot “és más környékbeli városokat”.

A rapid nyaralás pénteken ért véget, a család hazaautózott Felcsútra, ahol Orbán Viktor már a Puskás Akadémia ügyeivel foglalatoskodott.

A sajtófőnök szerint naponta ötven kilométert tekertek Orbánék. Ami – ha igaz – komoly edzettséget feltételez a teljes miniszterelnöki famíliában.A tájékoztatás arra nem terjedt ki, hogy a “naponta” kifejezésbe beleértendő-e a kedd és a péntek is, vagy “csupán” a szerdára és a csütörtökre terjed a kijelentés értelmezési tartománya. Így mi is csak találgatunk, hogy száz, százötven, netán kétszáz kilométerre rúg az abszolvált táv.

Mindenesetre: bármelyik is a helyes megoldás, gratulálunk.

Szombaton hivatalosan is véget ér a kormányfő szabadsága, augusztus huszadikán, hétfőn ünnepi rendezvényeken vesz részt, kedden pedig a szokásos hivatali teendőit látja el.

Orbán Viktor a szabadsága első felét Felcsúton töltötte, ahol egyebek mellett fociedzések megtekintésével és az olimpiai közvetítések végigszurkolásával múlatta az időt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik