Belföld

Mérnökökre vadászik az Audi

Karriernap során csábítja a mérnököket magához az Audi Győrben. A rendezvényen bemutatják az autógyár életét és a járműgyártás kulisszatitkait is.

A győri régió legerősebb munkahelybázisa magasan képzett, kiemelkedő teljesítményű szakemberekre vadászik. Ezért egy egyedülálló toborzási célú rendezvényt hirdet, így szeretne találkozni azon mérnök szakemberekkel, akik többéves, gyártástervezés területén szerzett tapasztalattal rendelkeznek és szívesen megismerkednének az Audi világával.

A karriernap résztvevői betekintést nyerhetnek a motorgyár színfalai mögé, megismerkedhetnek a gyártástervezés vezetőivel és a legújabb technológiákkal – olvasható az Audi közleményében.

A rendezvény tartalma:

Az Audi Karriernap során a cég szeretné közelebbről megismerni a meghívott szakembereket, megmutatni számukra a gyártástervezés folyamatait, működését. A szakmai előadásokon a szakemberek betekintést nyerhetnek a vállalat egyes területeinek kulisszái mögé. Az egyes programokon találkozhatnak a gyártástervezés vezetőivel, így szakmai eszmecserére, tapasztalataik megosztására is lehetőségük lesz.

Időpont: 2012. szeptember 14-15.

A rendezvényen való részvételhez előzetes regisztráció szükséges. A rendezvény résztvevőit a regisztrációhoz mellékelt pályázati anyag és motivációs levél figyelembevételével hívják meg, így javasolt abban részletesen kitérni a releváns szakmai tapasztalatokra, tanulmányokra és ismeretekre.

A karriernapra a jelentkezéseket 2012. augusztus 29-ig várják. Bővebb információ itt olvasható.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik