Belföld

Lopott Trabanttal, ittasan indultak Győrbe

Mire a Trabi tulajdonosa beért a Győri Rendőrkapitányság ügyeletére, hogy autója lopását bejelentse, addigra a járőrök a tolvajokat már előállították, a járművet, pedig a rendőrségre szállították.

Szerdán, hajnali fél egykor egy fenyőfői családi ház udvaráról vitte el a Trabantot két helybéli férfi, akikkel egyikük 13 éves fia is együtt volt.

Miután a kerítéslakatot eltávolították, az autóval gond nélkül elhajtottak, hiszen a tulajdonos az indítókulcsot a járműben hagyta. Az illuminált állapotú – 33 és 38 éves – testvérek fiatalkorú utasukkal Győr felé vették az irányt. A városban elfogyott üzemanyaguk, ezért egy benzinkút mögött húzódtak meg, ahol apa és fia egy másfél literes palackba benzint vett.

Ezt követően vonták ellenőrzés alá a „kis csapatot” a járőrök. Az autó slusszkulcsát is megtalálták, a járműtől pár méterre, egy díszfa tövében elrejtve.

A gyanúsítottak nem voltak ismeretlenek a nyomozók előtt. Erőszakos garázda és vagyon elleni bűncselekmények miatt mindketten voltak már büntetve.

Velük szemben gépkocsi lopás miatt indított büntető eljárást a Győri Rendőrkapitányság.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik