Belföld

Ciki és cuki: Győrben dedikált Takács Nóra

Egy kis notesz, mely minden nő táskájában elengedhetetlen. Ez Takács Nóra, Hogyan legyek jó nő című kiadványa, amit a szerző személyesen dedikált az Árkád Bevásárlóközpontban.

Minden nő szeretne, ízig-vérig dögös csaj lenni. A népszerű modell ebben segédkezik. Tippeket, praktikákat osztogat, ha kell személyre szabottan. A Győr24 a dedikálás után faggatta a ma már saját műsorral is büszkélkedő manökent.

Két órán keresztül, végtelen kedvességgel fogadtad a rajongóidat, a nézőidet, az olvasóidat itt Győrben. Hogyan lehet valaki ennyire nyitott és türelmes, áruld el a titkod!

Takács Nóra: Anyukám tanító nő, lehet, hogy tőle örököltem. Hogy ha jelzővel kellene magamat illetni és mondjuk 5 tulajdonságot sorolhatnék fel a nevem mellett, akkor a türelmet biztosan nem írnám be magamhoz. Viszont végig gondolva a facebook-os közösségemet, azt a 31 ezer lányt is a türelmemmel tartom össze, hiszen nem egyszer van úgy, hogy nagy betűvel közzéteszek valamit, ennek ellenére mégis felmerül valamiért, hogy akkor ezt hogyan, és miként? Ilyenkor veszek egy mély levegőt és megpróbálok mindenkinek válaszolni. Ezt kicsit nehezebb kezelni, mint mondjuk egy ilyen találkozót mint ez a mai, ahova eljönnek az emberek, megtisztelnek a jelenlétükkel és biztatnak. Ez nagyon pozitív visszajelzés, úgyhogy ha most hajnali kettőig kellett volna itt beszélgetni, akkor addig is szívesen maradtam volna.

Nemrégiben jelent meg a könyved, vagy ahogy Te hívod a kis noteszed. Miért tartottad fontosnak, hogy így is segítsd a hölgyeket?

T.N.: A videóim is erről szólnak, hogy mindig bemutassak valami praktikát. Akinek beválik az hasznosítja, ha nem akkor nem, ha kipróbálja akkor kipróbálj, ha nem akkor nem, én a noteszt is ennek tükrében állítottam össze. Én elég hektikus életet élek, egyik táskámban vannak ilyen információk, a másikban olyanok, szóval minden össze-vissza van. Ezért gondoltam rá, hogy milyen jó lenne, ha egy kalap alá vonnám ezeket a dolgokat, és akkor kezdett megfogalmazódni a dolog, hogy ki kellene valamit találni ami a csajoknak szól. Így született meg a notesz. Ez a nőknek íródott, pont annyit kell elvárni tőle mint egy notesztől, persze kicsivel több, mert a személyes tanácsaim is benne vannak.

Mi a tapasztalatod egyébként, a mai rohanó világban, a munka, a család és a háztartás mellett mennyi idejük van a nőknek saját magukra?

T.N.: Nekem a nézőim, a barátaim, azaz a csajok nagy része tinédzser. A tini lányoknak van idejük magukra, és ki is használják. Szeretnek szépítkezni, szeretik kipróbálni a sminkeket. Nagyon sok levelet kapok viszont a kismamáktól is, hogy nekik semmi idejük nincs saját magukra és a testükre. Élvezik az anyai örömöket, de fáradtak. Nyílván ez egy olyan korszak, amin át kell esni, de idővel ez változik, amikor már nagyobbak a gyerekek. Én sem vallom egyébként, hogy minden nap órákat kell eltölteni a pipere cuccokkal, de a minimális odafigyelést meg kell adnunk magunknak, mert ez nem kényeztetés, ez jár egy nőnek.

Kanyarodjunk el egy kicsit a divat világába. Mi az ami ma már nagyon ciki, és ami nagyon trendi?

T.N.: A szilikonpántos melltartó nagyon ciki. Inkább jelenségnek nevezném azt, amikor valaki egy számmal kisebb nadrágot vesz fel, és oldalt láthatóvá válnak a hurkák, ami párosul tetoválással is, nos ez is ciki. És ha még pántokat lehet említeni, én azt sem bírom elviselni, ha alapvetően egy pánt kilóg a ruha alól. Na és, hogy mi az ami divatos? Én csípem ezeket a bio szatyrokat, hiszen nemcsak praktikusak, de a környezetet is védjük vele. És ha már itt járunk, akkor szuper trendi óvni a környezetet, az állatokat, erre mindig fel is hívom a hölgyek figyelmét, hogy enélkül nincs is jó nőség. Trendi még a rózsaarany színű órám! Nagyon szeretem, rengeteget vadásztam rá! A ruháknál pedig a neon színek azok, amelyek most a nyári kollekciókban bejönnek.

Mitől jó nő Takács Nóri?

T.N.: Nem tudom, hogy jó nő vagyok-e, de nagyon törekszem rá, minden egyes nap. Az embernek sokat kell tanulnia. A jó nőségem hogyanja és miértje folyamatosan változik, de remélem egyre csak jobb lesz…

Ajánlott videó

Olvasói sztorik