Belföld

Gyilkosság Győrben: lelőtte feleségét, majd magával is végzett

rendorseg(210x140)(14).jpg (rendőrség)
rendorseg(210x140)(14).jpg (rendőrség)

Újabb tragédia Győrben. Szerdán délelőtt egy 60 év körüli taxis lőtte le, nála 17 évvel fiatalabb házastársát, akivel információink szerint már válófélben voltak. Az elkövető magával is végzett.

A szabadhegyi városrészen élők elmondása szerint a lövöldözés délelőtt 11 óra magasságában történt. A 60 év körüli taxisofőrt, két hete elhagyta 17 évvel fiatalabb párja, de egyezségük értelmében az asszony visszajárt még a lakásba takarítani. Az elkövető vélhetően egy vadászpuskával végzett volt társával.

“Három lövést hallottunk, mindenkit nagyon megrendített a tragédia. Bár személyesen nem ismertem az elkövetőt, úgy tudom az itt élők is jó embernek tartották. Rendszeresen erre taxizott, így látásból persze tudom, hogy kiről van szó. Úgy tudom rendszeresen járt vadászni is, éppen azzal a fegyverrel lőtte hátba feleségét, majd saját magát is” – mondta Kiss Attila egy környéken élő lakó, majd hozzátette: “Nagyon félünk az utcára menni, már lassan Győrben is minden megtörténhet, egymást érik a gyilkosságok!”

A rendőrök jelenleg is az utcában és a lakásban helyszínelnek.

Kocsis Tünde, a megyei rendőr-főkapitányság szóvivője a délutáni sajtótájékoztatón elmondta, hogy a férfi engedéllyel tartotta golyós vadászfegyverét. “A válófélben lévő házastársak a tragédiát megelőzően vitatkoztak össze. A helyszíni szemle kizárta, hogy a cselekmény elkövetésében harmadik személy közreműködött volna, jelenleg emberölés gyanúja miatt folyik a nyomozás” – hangsúlyozta a rendőr.

Információink szerint a férfi az udvaron lőtte hátba volt párját, majd magát is fejbelőtte.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik