Belföld

Szóljon hozzá! Kacsa vagy sem az akciós út?

50-60 százalékos kedvezményt kínálnak egyes utazási portálok, így növelve a vendégéjszakák és a honlap látogatottságának számát. Kétségek persze minden vásárló részéről vannak, az átverés gondolata a zsigereinkben van!

A nyaralók többsége szeretne minél olcsóbban eljutni álmai szállodájába, vagy éppen csak a pihenést és kikapcsolódást nyújtó, hangulatos apartmanba. Ehhez kínálnak jobbnál jobb ajánlatokat az egymás után alakuló internetes portálok, csábító akciókkal és kihagyhatatlan kedvezményekkel édesgetve magukhoz az utazni vágyókat. Jogosan, de mindenkiben ott van a félsz, hiszen az elmúlt évek utazási irodáinak botrányai miatt, a nyaralók félve foglalják le kirándulásaikat. És mivel sokan fenntartásokkal kezelik a hirdetéseket, inkább nem is élnek a lehetőséggel. Pedig akad jó példa bőven. „Nemrégiben Hévízre utaztunk a kedvesemmel, 2 éjszakát töltöttünk egy hangulatos kis hotelben. Interneten találtunk rá a kuponra, amely -55 százalékos akcióval kínálta az utat. Szerencsére nem kellett csalódnunk, a hivatalos regisztrációtól, a foglaláson át, egészen a számlázásig, és természetesen a szálloda szolgáltatásáig mindent rendben találtunk” – mondta a Győr24-nek Zsolt.

Az apósom javaslatára kerestük fel az egyik kedvezményes kuponokat kínáló honlapot. Egy hét múlva indulunk Csopakra, így arról még nem tudok beszámolni, hogy kacsa-e vagy sem, de eddig szerencsére minden zökkenőmentesen ment, teljesen hivatalos foglalást és számlát kaptunk a társaságtól. Mivel több ismerősünk is volt már hasonló kiránduláson, ugyan ennek a portálnak az ajánlatán keresztül, így bizakodóak vagyunk, nem gondolunk arra, hogy a megtakarított pénzük kárba veszne” – nyilatkozta Andrea.

Az ajánlatok többsége egyébként magyar szállodákra vonatkozik, de természetesen vannak külföldi utak is.

Megkérdezett olvasóink nem tudtak ellenérvekkel szolgálni, de amennyiben bárkinek van személyes tapasztalata, azt szívesen fogadja szerkesztőségünk, vagy szóljon hozzá cikkünkhöz!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik