Belföld

Szegedi Csanád: Tombol a magyargyűlölet

Szegedi Csanád (szegedi csanád)
Szegedi Csanád (szegedi csanád)

Eklektikus alkat. Egyrészt: jobbikosként lett EP-képviselő, azóta Brüszelben küzd az unió ellen. Másrészt: a közelmúltban kiderült, zsidó felmenői vannak, mire a minap a főrabbihoz ment barátkozni. Összeírtuk néhány korábbi zsidózását.

„Izraelnek a magyar országgyűlésben több képviselője van, mint a Knesszetben.”

EU-ellenes tüntetésen a Károlyi-szobornál, 2010. november 16.


Fotó: Szigetváry Zsolt / MTI

„Az elmúlt húsz évben meggyalázták a szent koronánkat, meggyalázták a szent jobbot, és ezek általában zsidó származású színészek, művészek, értelmiségek voltak… Senki nem kért bocsánatot azért a húszéves gyalázkodásért, amit az elmúlt időben tettek, tehát meg tudom érteni azokat az embereket, akik kipát tettek Károlyi Mihály fejére, ezzel is tiltakozva ez ellen a kulturális elnyomás ellen.”

M1, Ma Reggel, 2010. november 18.


„Az összefogás, a szeretet, a hazaszeretetet, a hazafiság, a testvériség, a bajtársiasságnak az összetartó ereje, ez az, amitől minden magyargyűlölő fél. Nem azért félnek tőlünk, á, dehogy, mert fasiszták vagyunk, nácik, pontosan tudják, hogy nem vagyunk azok. Pontosan tudják azt, hogy mi csak hazaszerető, tisztességes magyar emberek vagyunk, akik Magyarországon magyarul szeretnének élni. És a gyerekeinknek és az unokáinknak magyar jövőt szeretnénk biztosítani, ez bántja őket annyira… Magyarországon egyetlen rasszizmus létezik: a magyargyűlölet. Ez az, amely tombol Magyarországon, és ez az, amely annyi mindent hatalmában tart.”

A 2009-es Hanuka-rekorkísérlet elleni tüntetésen a gárdaegyenruha betiltásáról


“Az elmúlt időszakban nagyon sokat gondolkodtam…”

Szintén a Hanuka-rekordkísérlet elleni tüntetésről, 2009-ből

Ajánlott videó

Olvasói sztorik