Belföld

Al Di Meola telt házas koncertet adott a FeZeN 0. napján

al-di-meola (al-di-meola)
al-di-meola (al-di-meola)

Al Di Meola koncertjén megtelt a FeZeN 0. napi exkluzív helyszíne – a sátorban együtt élvezték az amerikai gitárvirtuóz zenéjét felnőttek, gyerekek, tinédzserek és nagyszülők.

Ugyanitt Ferenczi György és a Rackajam, a Gyémánt Bálinttal kiegészült Harcsa Veronika Quartet és a Budapest Bár is zenélt a közönségnek, amiben minden korosztály képviseltette magát. A FeZeN Klub Csarnok is telt házzal futott, erről mások mellett a Dalriada és a RATM tribute programmal érkező Subscribe gondoskodott.

Al Di Meola jóval koncertje előtt érkezett a FeZeN-re, így, miután több, jó hangulatú interjút is adott, megnézte Harcsa Veronika fellépését, ami teljesen elvarázsolta. „Fantasztikusan tehetséges énekesnő Vera, a zenészei pedig világszínvonalúak, bravo!” – mondta a gitárvirtuóz.

Alra, akinek zenekarában szintén előfordulnak magyarok, 5-től 90 éves korig mindenki kíváncsi volt, így a zenész telt házzal adott lökést a fesztivál következő napjainak. A fellépés után még körülnézett a fesztiválterületen, majd a szervezőktől kapott, a nevére felcímkézett, helyi borkülönlegességgel távozott.

A fesztivál FeZeN Klub Csarnokába sem fért volna be több ember: a Dalriada koncertjére is sokan táncoltak, a kerthelyiségben, a Cabrioban a Strikers és a Kistehén is hatalmas bulit csinált. A Budapest Bar, a Subscribe, a Leander és a többi fellépő annyi látogatót vonzott, hogy a kijelölt sátorhelyeket már a 0. napon, augusztus elsején mind elfoglalták, így az újonnan érkezők a külső kempingben verhetik le a cölöpöket.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik