Belföld

Néhány napra bezár az uszoda

Augusztus 6-a és 10-e között átmenetileg bezárja kapuit a Magyar Vilmos Uszoda. A Győr-Szol Zrt. 20 milliót költ a létesítményre.

1 évvel ezelőtt egy komoly uszodatechnikai fejlesztésen esett át a Magyar Vilmos Uszoda, amelyet sokan a mai napig csak GYÁÉV uszodaként emlegetnek. A komplexumban akkor a gépészeti berendezések a földszinten üzemeltek, ami elsősorban azért jelentett problémát, mert magas vízállás esetén a nyitvatartás is veszélybe került. Ezeket a gépeket költöztették fel az első emeletre, az egyéves garanciális kontroll viszont most augusztusban időszerűvé vált. Így augusztus 6. és 10. között 4 napra bezárja az üzemeltető Győr-Szol Zrt. az intézményt, az ellenőrzést pedig kiegészítik egy újabb fejlesztéssel.

A következő napokban ugyancsak egy gépészeti beruházást fognak megvalósítani, mintegy 20 millió forintból. A cél az energiafelhasználás csökkentése és a gazdaságosabb működés elősegítése. „Szerencsére nagyon sokan látogatják az uszodánkat, ami természetesen annak is köszönhető, hogy folyamatosan szépül az épület és a környezete” – mondta Nagy Csaba, a társaság kommunikációs menedzsere.

A szolgáltató az átmeneti kényszerszünet után augusztus 11-re tervezi a nyitást.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik