Belföld

Egy hónapig nem üzemel a városi uszoda

Augusztus 6-tól megkezdődnek a fedett uszoda karbantartási munkái. Az évenként végzett javítások mellett idén kicserélik a vizesblokkokat, valamint családi zuhanyzókat alakítanak ki a tanmedence mellett.

Augusztus hatodika és szeptember elseje között kicserélik a zuhanyzókat, új burkolatot és álmennyezetet is kap a Csitáry G. Emil Uszoda. A 2×18 állásos vizesblokk a vandálbiztos zuhany-csaptelepeknek köszönhetően energiatakarékossá is válik.

A falon lévő érzékelő megérintésével körülbelül 20 másodpercig folyik az állandó, 36 ° C fokos víz, amelyet központilag biztosítanak a vendégeknek – tájékoztatott Hollósi Tamás. A Székesfehérvár Városgondnoksága Kft. karbantartási igazgatóhelyettese hozzátette, kicserélik a vízvezetékeket és a szellőzőrendszer hibáit is kijavítják.

Újdonság lesz, hogy a medencetérben kialakítanak három zuhanyzót a családok részére. Így például az úszóedzés vagy -tanfolyam végén a gyermekek már a medencetérben le tudnak mosakodni. Az őket kísérő szülőknek, hozzátartozóknak nem kell bemenni velük a zuhanyzókba.

Az egy hónapig tartó felújítási munkák során leengedik a vizet a medencékből, amelyeket kitakarítanak, illetve karbantartják a nagymedence mozgatható falát is. A nyári leállás alatt a rehabilitációs bérlettel és jeggyel, valamint a nyugdíjas bérlettel rendelkezők a strand szolgáltatásait vehetik igénybe.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik