Belföld

Melegvíz-stop Győrben

Csapucha Adrienn
Csapucha Adrienn

2012. 07. 31. 15:42

A kötelező éves karbantartási munkálatok miatt szerdán szünetelteti a melegvíz-szolgáltatást a Győr-Szol Zrt. A beavatkozás a fűtési szezon tökéletes működéséhez elengedhetetlen.

Győr-Szol központ (Győr-Szol központ)

Augusztus 1-jén 0 órától egészen este 20 óráig mellőzniük kell a győrieknek a meleg vizet. Ennek oka a rendszerbe való tudatos beavatkozás, hogy az üzembiztonság minden körülmények között fenntartható legyen. A Győr-Szol Zrt. kampánymunkájában 60 munkatárs fog a műszaki berendezések hibaelhárításán dolgozni, a társaság központi hővezénylőjében.

Győr-Szol központ (Győr-Szol központ)

„Az év egy napján sajnos muszáj megtennünk ezt a kontrollálást. Ilyenkor a műszaki eszközöket és berendezéseket feszültség- és nyomásmentesítik. A hálózatban történik egy szakszerű tisztítás, azokat a kopó alkatrészeket pedig, amelyeket szükséges, kicserélik a szakemberek, és tüzetesen átvizsgálnak minden felületet” – mondta a Győr24-nek Nagy Csaba, a társaság kommunikációs menedzsere.

Győr-Szol központ (Győr-Szol központ)

Az akciót röviddel éjfél után elindítja a Győr-Szol, hogy az esti órákra teljesen helyreálljon a megszokott rend.

Győr-Szol központ (Győr-Szol központ)

vissza a címlapra

Ajánlott videó mutasd mind

Egerszalók, 2016. szeptember 13.
Az Egerszalóki Gyógy- és Wellnessfürdő - Saliris Spa és Konferencia Hotel épülete a Forrás út 4. szám alatt. A vizet 1992-ben az Egészségügyi Minisztérium gyógyhatásúnak minősítette. Ennek jelentőségét felismerve épült a Saliris Resort gyógyszálloda. 
MTVA/Bizományosi: Faludi Imre 
***************************
Kedves Felhasználó!
Ez a fotó nem a Duna Médiaszolgáltató Zrt./MTI által készített és kiadott fényképfelvétel, így harmadik személy által támasztott bárminemű – különösen szerzői jogi, szomszédos jogi és személyiségi jogi – igényért a fotó készítője közvetlenül maga áll helyt, az MTVA felelőssége e körben kizárt.
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.