Belföld

Lemondásra szólították fel a szőregi képviselőt

Miután egy hónapja nem kaptak választ közlekedési gondjaikra, szőregiek lemondásra szólították fel képviselőjüket.

Még Június 20-án írtak szőregiek nyílt levelet Rózsavölgyi Józsefnek, melyre azóta sem kaptak választ. Rózsavölgyi kerületének polgárai aláírásgyűjtést szerveznek a szerintük Szőreget hátrányosan érintő buszközlekedéssel kapcsolatban, és álláspontjuk szerint képviselőjük válaszának hiánya azt mutatja, hogy a szegedi honatya nem foglalkozik velük – értesítette a Szeged24-et az aláírásgyűjtés kezdeményezője és a nyílt levél aláírója.

Nagy Gábor arról számolt be: eddig 800 aláírás gyűlt össze, hogy változtassanak a 60-as és 60Y-os jelzésű buszok közlekedésén, melyek hétvégén most ritkábban járnak, és a szőregiek csak átszállással érik el a városközpontot. Nagy Gábor ezzel kapcsolatban megkereste a szőregi képviselőt, hogy hívjon össze egy lakossági fórumot, melyen az érintettek elmondhatják gondjaikat és javaslataikat.

Miután azonban a képviselő “több mint egy hónapja válaszra sem méltatta” a kezdeményezést, ezért “nyomatékosan” kérik, hogy “tegyen eleget képviselői kötelező feladatának azzal, hogy záros határidőn belül megszervezi a lakossági fórumot”. Ellenkező esetben mandátumáról való lemondására szólítják fel – mondta el Nagy Gábor.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik