Belföld

Újabb áradat a Gyepszél utcában

Csapucha Adrienn

2012. 07. 25. 08:12

Nem szűnik a víz gond a Gyepszél utcában. Az újvárosi területen tavaly már egy nagy áradás óriási károkat okozott az itt lakóknak, akkor a szolgáltató az átemelő szivattyúk eltömődésére hivatkozott. Kedden este aztán újra jött az áradat.

Gyepszél utcai elöntés (Gyepszél utcai elöntés)

Tény: rengeteg csapadék hullott kedd éjszaka, ez azonban nem vigasztalja a Gyepszél utcában lakókat. Ahogy az a képeinken is jól látható, éjfélkor az egyik háztömbben élőket ez a látvány fogadta, az egész járdát és az úttestet a ház faláig víz borította. Az elviselhetetlen csatorna szagról nem is beszélve, ami folyamatosan áradt be a lakásokba. Úgy tűnik a csatornák megint nem állták a sarat, pontosabban a vizet, de jogosan merül fel a kérdés: meddig mehet ez még így?

Gyepszél utcai elöntés (Gyepszél utcai elöntés)

Tavaly augusztusban már volt egy hasonló eset, akkor a csapadékvíz, némi szennyvízzel keveredve 1 méteres magasságban éktelenkedett. A szolgáltató és a Gyepszél utcaiak között akkor komoly vita alakult ki, ugyanis a társaság azt mondta, a beavatkozás után a területet fertőtlenítették, ezt viszont az itt élők nem látták és nem is érzékelték.

Egy éve volt olyan család is, akit a tűzoltók menekítettek ki a fekáliás léből, az itt albérletben élő család mindene tönkrement. A Pannon-Víz akkori jelentése szerint az egyik környékbeli vállalkozás helytelen csatornahasználata miatt kerültek rongydarabok a rendszerbe, amelyek eltömítették az átemelőket.

Gyepszél utcai elöntés (Gyepszél utcai elöntés)

A Győr24 a mai nap folyamán felkeresi a szolgáltatót, hogy kiderítsük, most éppen mi lehetett a probléma forrása.

fotók: Sipos Kata

vissza a címlapra

Ajánlott videó mutasd mind

Bengaluru, 2018. április 18.
Gyertyás virrasztáson vesz részt egy nő egy csoportos nemi erőszak és gyilkosság áldozatául esett nyolcéves indiai lány emlékére Bengaluruban (korábban Bangalor) 2018. áprlilis 17-én. A nomád törzsben élő lány 2018 januárjában halt erőszakos halált az észak-indiai Dzsammu állam Kathua körzetében. (MTI/EPA/Dzsagadis Nv)
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.