Belföld

Elmosta az eső az első szegedi Pont Ott Party-t

Elmaradt a szegedi Pont Ott Party heves felhőszakadás miatt, a koncertet már a JATE Klubban tartották.

Több mint kéthavi tervezés és szervezés fuccsolt be kedden az eső miatt Szegeden. A „Lófaránál” az SZTE által szervezett Pont Ott Party programjai 90 százalékban elmaradtak, a jogi kar előtti téren csak egy színpad és a szervezők Révész Balázs, Juhász Anita, Lakó Dániel és Bajusz Péter álltak az esőben.

Délután öt órakor még volt rá esély, hogy hattól gyorsított tempóban még megtartják a „fontosabb” programokat, mint például a kerekasztal beszélgetéseket, ahol a friss és veterán diákok a különböző pályázatokról, ösztöndíjakról és a szegedi diákéletről tájékozódhattak volna. 18:00-kor viszont sátort bontottak a szervezők, és áttelepítették a helyszínt a JATE Klubba.

Nagyon féltünk attól, hogy a helyváltoztatás sem lesz majd eredményes, és a rossz idő miatt majd senki nem fog kimozdulni otthonról. Szerencsére nem így lett, ugyanis estére teltház lett a Jatéban, és hajnalig haza sem ment a tömeg” – tájékoztatta a Szeged24-et Lakó Dániel, a program egyik szervezője. 20:00-kor kivetítették a ponthatárokat, s 20:30-tól már a The Carbonfools állt a színpadon. Valaki örömében, valaki pedig bánatában tombolt a koncerten, de egy biztos: a szegediek nem hagyták cserben a szervezőket, és a szerencsétlen kezdés ellenére egy fergeteges buli keretein belül megünnepelték a 2012-es felvételi ponthatárokat.

Zsingor Tünde

Ajánlott videó

Olvasói sztorik