Belföld

Csütörtöktől dübörög a Veréb fesztivál


Hetedik alkalommal nyitja meg kapuit csütörtök délben a népszerű zenei fesztivál Csornán. Az idén három napon át több mint 20 zenekar és Dj gondoskodik a hangulaltról. Érkezz időben és foglald el a legjobb sátorhelyeket!

Aki az utolsó pillanatra szalasztotta a jegyvásárlást, az a helyszínen is válthat belépőt. Az idén a fesztiválozás, sátorozás és koncerthallgatás mellett lehetőség nyílik strandolásra is. A csornai termálfürdő és kemping területén hideg és melegvízes medencében is rápihenhetnek a pörgésre a látogatók. Ehhez a fesztivál 50%-os kedvezményt biztosít.

Ezen kívül az első 100 látogató között Veréb fesztiválos ajándéktárgyakat osztanak ki. Napközben további programok, játékok szórakoztatják a fesztiválozókat. Így például részt vehetünk sörivó, perecevő vagy akár vizespóló versenyen is, de lehetőség nyílik kötélhúzásra, csocsózásra is.

Hagyományosan megválasztják az idei év Verébkirálnyőjét és Verébkirályfiát is. A repertoárból egy kis ízelítő: a zenekarok közül a Vad Fruttik, az Alvin és a Mókusok, a Depresszió, a Punnany Massif, a Supernem, a Paddy and the Rats is a húrok közé csap.

A koncertkezdések időpontjáról, a fellépők listájáról és minden más hasznos információról ezen a linken tájékozódhatnak az érdelődők.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik