Belföld

Balázs újra a barátaival bulizott – FOTÓK

Nagy Balázs a színház nyári szünidejében sem pihen. Barátaival idén harmadik alkalommal lépett fel egy musicalest keretében. A NAGY-szerű produkció könnyed kikapcsolódást nyújtott a kultúra kedvelőknek.

Két évvel ezelőtt a Dunakapu téren lépett fel először önálló esttel Nagy Balázs, a győri teátrum immár 15 éve oszlopos tagja. Akkor ötezren buliztak együtt Bazsival és barátaival, a sikeren felbuzdulva pedig azóta is minden évben újra jelentkezik a színész, egy-egy musicalválogatással. Idén a Víziszínpadra várta a győrieket a prózai és zenés darabokban is egyaránt szerethető művész, és a közönség nagy örömére színész társait is elcsábította a Rába partjára. „Az évek során kialakulnak barátságok, és egyfajta szakmai tisztelet, ezért hívom meg éppen azokat a színészeket az estémre, akik közel állnak a szívemhez. Pörneczi Attila a legjobb barátom, ezért neki mindig van helye a műsoraimban, de Kiss Tündével, Mahó Andreával, és Gallusz Nikivel is nagyon jó kapcsolatban vagyunk, Nikivel egyébként a Madách Színházban már többször is együtt játszottunk. A mostani koncertet ők színesítették. A hétvégi produkció abban is különleges volt, hogy voltak olyan slágerek, amelyeket már 10 éve nem énekeltem, de akadt olyan is, amelynek, mondjuk úgy, most volt a premierje” – mondta a Győr24-nek Nagy Balázs.

A koncert után Gallusz Niki is szívesen nyilatkozott portálunknak, a színésznő elmondta: imádja városunkat. „Évekkel ezelőtt léptem fel először a Széchenyi téren. Tulajdonképpen akkor fogalmazódott meg bennem, hogy nagyon szívesen szerepelnék a győri teátrum egy-egy darabjában. Kétszer is voltam meghallgatáson, sajnos egyszer sem sikerült, de azért még reménykedem. Most már jó úton haladok, hiszen nagyon sokat járok Győrbe. Nagyon szeretem a várost, szeretek itt lenni, itt játszani, márcsak azért is, mert egy egész más hangulat és tempó uralkodik itt, mint Budapesten” – hangsúlyozta a csodálatos hanggal megáldott színésznő.

Az esten olyan ismert musicalekből csendültek fel részletek, mint például a Kabaré, a Made in Hungária vagy éppen a Macskák. A produkcióban a teátrum tánckara és zenekara is közreműködött.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik