Belföld

Zene az életük

A Zene az Életünk Musical Társulat Szegeden ünnepli gálaműsorral tíz éves fennállásását.

A Zene az Életünk Musical Társulatot (ZÉM) épp tíz éve alapították Békéscsabán, akkor még amatőr fiatal színészek.

A mára a szegedi, békéscsabai és a budapesti színházi és filmes életben is ismert művészek több-kevesebb rendszerességgel azóta is szerepelnek megszerkesztett musical összeállításokkal.

A szegedi Ifjúsági Ház Rendezvényközpont nagyszínpadán egy összeállítással emlékezik meg az immár országos „körzetű” társulat az elmúlt évtizedéről. A Békés Megyei Jókai Színház táncosaiból álló tánckar közreműködésével látványos revüműsorral szórakoztatják majd a közönséget.

A gála programja csupa népszerű dallamot idéz meg a klasszikus és a modern musical világából. Részletek hangzanak el többek között a Kabaré, a Chicago, a Mozart, az Elisabeth, a Godspell, a Hair, a Fame, a Miss Saigon, a Valahol Európában és a Hotel Menthol című darabokból, megszerkesztett kerettörténetben. A jubileumi gála július 29-én, vasárnap este hattól lesz a szegedi Ifjúsági Házban.

Néhány szó a gála művészeiről:

Csorba Kata : A Szegedi Nemzeti Színház művésze, a helyi közönség Dömötör-díjjal kitüntetett színésznője.

Galát Norbert : Az Újpest Színház művésze. Látható volt többek között a Duna Tv-n vetített Diplomatavadász című filmsorozatban, a Budapesti Thália Színházban bemutatott Figaró Házassága című darabban és az Újpest Színház Pesti Srácok sikerelőadásának főszerepében is.

Cseh Adrienn: A Békés Megyei Jókai Színház művésze. Olyan sikerdarabokban volt látható, mint a Csínom Palkó, a Robin Hood , vagy a Monte Christo Grófja.

Mizsei Viktor : A budapesti Madách Színház művésze. Látható volt többek között a Valahol Európában, a Dzsungel Könyve és a Jézus Krisztus Szupersztár musicalekben.

Nagy Róbert : A Békés Megyei Jókai Színház művésze. Legutóbb a Kabaréban tapsolhatott neki a közönség.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik