Belföld

Beverték az orrát Bándy Kata gyilkosának?

Szexuális indíttatásból támadt Bándy Katára P. László, aki a helyi hírportál szerint a következőket mondta: „Ennek így kellett történnie.”

A Pécsma hírportál információi szerint börtönben kellene ülnie jelenleg is annak a férfinak, akit Bándy Kata meggyilkolásával gyanúsítanak. A Halasi Tükör munkatársai Kelebián, a férfi szülőházában jártak. Édesanyja tőlük értesült arról, hogy a fiát gyanúsítják a gyilkossággal. Az ügyről ő is a rádióban hallott. Mint mondta, megdöbbent, amikor megtudta, hogy a fia a feltételezett tettes.

A hírportál szerint a gyanusított azért támadott a lányra, mert megtetszett neki, ám előtte még sohasem találkozott a pszichológussal. A portál arról is beszámol, miszerint P. László gyanusított sérüléseket szerzett a rendőrségi intézkedés alatt. Az orrcsontja törött el.

Az intézkedő rendőröknek azt mondta a lány halálával kapcsolatban: „Ennek így kellett történnie”.

P. László a helyi hírportál szerint egy közösségi oldalon az alábbi érdeklődési köröket adta meg: „alvilág”, bemutatkozásánál pedig azt írja: „Anyit csak hogy kib*****tt jo csávo vagyok!!”.

A részletekért kattintson ide!

 

Korábban:

A Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság vasárnap elfogott és őrizetbe vett egy huszonhat éves, magyar állampolgárságú férfit, aki “megalapozottan gyanúsítható a Bándy Kata sérelmére elkövetett emberöléssel” – olvasható a police.hu oldalon.
Közölték: a gyanúsítottat kihallgatták, beismerő vallomást tett. Ugyanakkor a rendőrség továbbra is nagy erőkkel folytatja a nyomozást.

A Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság a bűncselekmény valamennyi körülményének tisztázását követően tart sajtótájékoztatót.

Az MTI magát megnevezni nem kívánó rendőrségi forrásból hétfő kora hajnalban úgy értesült, több embert fogott el a rendőrség Bándy Kata meggyilkolása miatt. Vasárnap éjfél után nem sokkal több hírportál is beszámolt arról, hogy a gyilkosság áldozata, Bándy Kata édesanyja a facebookon közölte: “megvan a tettes”.

Bándy Kata holttestére, eltűnése után négy nappal egy férfi bukkant rá múlt szerda délután Pécsen, a Délibáb utcában, egy bokros területen. Hatala József országos rendőrfőkapitány szerdán egymillió forint nyomravezetői díjat ajánlott fel annak, aki segít elfogni a pécsi rendőrségi pszichológus gyilkosát.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik