Belföld

Gyilkosság a Bán Aladár utcában Győrben – Fotók

A rendőrség a bűncselekménnyel összefüggésben keresi a 41 éves, pécsi Pandur Ottót.

Kocsis Tünde, a megyei rendőr-főkapitányság szóvivője a Győr24-nek elmondta: a gyilkosság szombat délután történt a Bán Aladár utca első lakótömbjében. A 42 éves asszony egyedül tartózkodott otthon, három kislánya a nagyszüleitől jött haza, ám nem tudtak bemenni a lakásba, ezért a környéken élő 20 éves bátyjuktól kértek segítséget. Lakatost hívtak, így jutottak be a lakásba, ahol a földön fekve találták az áldozatot. A kiérkező mentők már nem tudtak segíteni a háromgyermekes édesanyán.

A Győr24 tudósítójának egy, a környéken élő nő azt mondta félnek, nem érzik magukat biztonságban. Látták a szombaton érkező rendőröket és mentőautókat; elmondása szerint gyermekmentő is volt a helyszínen.

A rendőrség kéri, hogy aki a képen látható 41 éves pécsi illetőségű Pandur Ottó hollétéről információval rendelkezik, az tegyen bejelentést a Győr-Moson-Sopron megyei Rendőr-főkapitányságon Győr, Szent Imre u. 2-4. (tel.:96/520-012) vagy a legközelebbi rendőri szervnél.

A férfi az áldozat ismeretségi körébe tartozott, ezért szeretnék kihallgatni az esetről, ám egyelőre nem találják. A szóvivő nem kívánta elmondani, milyen kapcsolat állhatott fenn a férfi és a meggyilkolt nő között.

Fotónk a gyilkosság helyszínén készült. Az ajtón jól látszanak a helyszínelés nyomai. A lakást a rendőrség lezárta.

Korábban:

A többgyermekes asszony holttestére fia talált rá. Információink szerint a győri Bán Aladár utcában történt az eset.

Kocsis Tünde, a megyei rendőr-főkapitányság szóvivője szerint a vasárnapi boncolás egyértelműen igazolta, hogy a negyvenkét éves nő bűncselekmény áldozata lett.

Szombaton délután felnőtt korú fia többször is hívta telefonon édesanyját, aki nem jelentkezett. A fiúnak gyanús lett, hogy vissza sem hívja őt, ezért lakásához sietett. A többgyermekes családanya kisebb gyermekei a Győr24 információi szerint nem tartózkodtak a lakásban, mikor a fiú egy lakatos segítségével bejutott és megtalálta anyja holttestét.

A rendőr-főkapitányság emberölés gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen folytat nyomozást, s vizsgálja az eset körülményeit.

Az üggyel kapcsolatos további részleteket hétfőn, délután 14 óra után hoznak nyilvánosságra. Ezekről természetesen a Győr24 is beszámol.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik