Belföld

Minden eszközzel védelmezi párja Tápai Szabinát

Szikrázó napsütés, feszülő izmok, lopott csókok… strandröplabda-bajnokságon jártak a SportKlub sztárjai, akik nem csak a labdát kergették a perzselő délután során. A Marenec Fruzsi, Szabados Ági és Világi Péter alkotta csapatot Tápai Szabina erősítette volna, de sérülése miatt kedvese, a táncos Szabó Tomi ugrott be a kézilabdaklasszis helyett. A féltő törődést Szabina szurkolással és csókokkal hálálta meg párjának.

Az Aquaworld szokásos röplabdabajnokságán Marenec Fruzsi a Híradó két műsorvezetőjével, Világi Péterrel és Szabados Ágival készült a megmérettetésre, a triót Tápai Szabina egészítette ki. A kézilabdázót azonban kedvese, Szabó Tomi – a Bad Boys egykori táncosa és az April Projekt vezetője – helyettesítette a pályán, nehogy újabb sérülést szenvedjen.

„Sajnos 8 hete átestem egy szalagpótló ujjműtéten, így nem merészkedtem a labda közelébe. Főleg, mivel a héten veszi kezdetét az alapozó edzés, ami teljes embert kíván, így nem kockáztathattam. Néha azért bemerészkedtem a pályára, meg persze szurkoltam a Sportklub csapatának és Tominak, aki néhány csókot is kapott közben” – nevetett Szabina.

„Bár egyikőnk sem igazán gyakorlott röplabdában, mégis szépen helytállt Tomi. A mozgás mindkettőnk életében központi szerepű, voltam már többször a táncóráján, de edzőterembe is ellátogatunk néha közösen. Most azonban jól jött nekünk egy pár hetes nyári pihenő, mialatt Szardínián kapcsolódtunk ki” – folytatta a profi kézilabdázó.

Marenec Fruzsi is remekül helytállt a bajnokságon, annak ellenére, hogy most strandröplabdázott életében másodszor.

„Nagyon izgalmas meccseket játszottunk, főleg mivel én nemrég strandröplabdáztam életemben először. Ennek ellenére egész jól ment a meccs. Hiszen 1-1-es döntetlennel végződött” – mesélte Fruzsi, aki, mióta a Meztelenül riportere, egyre több sportágban kipróbálhatta magát.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik