Belföld

Aszfalt hegyek vándorolnak a belvárosba

Csapucha Adrienn

2012. 07. 12. 19:22

40 millió forintból korszerűsítik a Tarcsay Vilmos és a Türr István utcát Győrben. A fejlesztés már akár a jövő hét elejére elkészülhet.

A költségvetési program szakmai részéből valósítja meg a belváros két kiemelt fontosságú utcájának, a Tarcsaynak és a Türr Istvánnak a rekonstrukcióját Győr Megyei Jogú Város Útkezelő Szervezete. A szakaszokon jelenleg az aszfaltozás előkészítése és a szegélyek javítása zajlik, de péntektől már kezdődik az aszfaltozás is. A fejlesztés még a múlt hét derekán kezdődött, és már csak azért is időszerűvé vált a területek átépítése, mert a belvárosi forgalomváltozások miatt a Tarcsay utca szerepe megnőtt, de a burkolat is rossz minőségű volt, és nagyobb esőzés esetén a víz sem szivárgott el a burkolati hullámok miatt. Ezt orvosolják most a szakemberek.

Figyelmesen közlekedjenek akik erre járnak, hiszen pénteken megkezdődik az aszfaltozás ezért egyirányúsítjuk a Tarcsay Vilmos teljes szakaszát. A City Busz is terelőúton fog közlekedni, nem megy el az Árkád Bevásárlóközpont felé, hanem a Kiss János utcán fog oda-vissza járni” – hívta fel olvasóink figyelmét a változásokra Máthé-Tóth Péter, az útkezelő szervezet műszaki vezetője.

A felújítás közel 40 millió forint értékű költségvetéssel bír, ennek keretében 660 tonna aszfaltot fognak bedolgozni. Azaz ezen a héten aszfalt hegyek vándorolnak a belvárosba.

vissza a címlapra

Ajánlott videó mutasd mind

(FILES)(COMBO) This combination of file pictures created on May 10, 2018 shows US President Donald Trump during a rally at Total Sports Park in Washington, Michigan on April 28, 2018, and a photo released from North Korea's official Korean Central News Agency (KCNA) on April 21, 2018 of North Korean leader Kim Jong-Un delivering a speech while attending the Third Plenary Meeting of the Seventh Central Committee of the Workers' Party of Korea in Pyongyang.

US President Donald Trump told North Korean leader Kim Jong-Un on May 24, 2018, in letter that the Singapore summit will not take place. / AFP PHOTO / AFP PHOTO AND KCNA VIA KNS / Mandel Ngan AND - /  - South Korea OUT / REPUBLIC OF KOREA OUT   ---EDITORS NOTE--- RESTRICTED TO EDITORIAL USE - MANDATORY CREDIT "AFP PHOTO/KCNA VIA KNS" - NO MARKETING NO ADVERTISING CAMPAIGNS - DISTRIBUTED AS A SERVICE TO CLIENTS
THIS PICTURE WAS MADE AVAILABLE BY A THIRD PARTY. AFP CAN NOT INDEPENDENTLY VERIFY THE AUTHENTICITY, LOCATION, DATE AND CONTENT OF THIS IMAGE. THIS PHOTO IS DISTRIBUTED EXACTLY AS RECEIVED BY AFP.  /
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.